Tagok

  Miért csatlakozz?

 

Sziráky Flóra Zita

elnök

A Zöld Körben egy remek csapat tagja lehetsz, sokat fejlődhetsz, tanulhatsz úgy, hogy közben az egész egyetemre hatással vagy!

A Zöld Körözés szakmai tapasztalatnak sem utolsó, rengeteget tanulsz a projektmunkáról, és megtanulsz csapatban dolgozni. A Zöld Körrel lehetőséged van hazai és nemzetközi konferenciákon részt venni, ahol  többek között kapcsolatot építhetsz más diákszervezetekkel is. Zöld körösként felelősségteljesebb, céltudatosabb és tapasztaltabb leszel, és egyszer rájössz, hogy nemcsak a környezetért, hanem saját magad miatt csinálod!

 

Csepedi Áron

A Zöld Kör szemléletet ad. A Zöld Kör jó társaság. A Zöld Körben sok új ismeretet sajátíthatsz el. Hasznos és fontos témákkal foglalkozunk, ami nem utolsósorban az egyetem fenntarthatóbb működését is elősegíti.

 

Jakab Dorottya

Az Egyetemi Zöld Kör tagjaként nem csupán együttműködni és csoportban dolgozni tanul meg az ember, hanem lehetősége nyílik ismereteinek bővítésére, szakmai tudásának gyarapítására, valamint bizonyos készségeinek fejlesztésére is. Ezen felül remek érzés, hogy a Kör tagjaként részt vehetek az Egyetem környezettudatossá tételében.

 

Pintér László

Önmagában az, hogy globálisan a környezetvédelem egyre fontosabb, egy klassz dolog, azonban mindemellett megismerni műszaki beállítottságú, de mégis a természetre érzékeny embereket felbecsülhetetlen élmény. Sosem szabad egy szemszögből nézni a dolgokat, az EZK pedig egy szuper társaságon túl remek hely a látókör szélesítéséhez.

 

 

Pavela Olivér

Sok újat hoz az életedbe a kör. Embereket, programokat, amikről nem hallanál, viszont nekik köszönhetően tudsz meg információkat, amik például az egyetemi tanulmányaidat is segíthetik.

A Körben végzett feladatokban nem csak az jó, hogy az Egyetemet teszed "zöldebbé", hanem, hogy sokat tanulhatsz belőle emberileg meg szakmailag is.

  Alumni tagjaink

 

Pétervári Csilla

Rengeteg olyan tapasztalat vár ebben a csapatban, amik elképesztően hasznosak lesznek az életben. Hogy mi ebben a különleges? A jó ügy teszi azzá: itt - miközben fejlődsz - tehetsz valamit azért, hogy a közvetlen környezeted, az egyetemünk zöldebb legyen.

 

Kasperkievicz Kinga

Mert könnyebb valakit meggyőzni arról ami jó, mint lebeszélni arról ami rossz. A Zöld Körben mindenki óvónéni/bácsi, aki a nagyvilág zöldségeit nevelheti ki.

 

Mihály Réka

Nagyon fontos számomra az egyetem fenntarthatóbb működéséért és az itt dolgozók, tanulók fenntarthatóbb életviteléért tenni, ezért is jó érzés Zöldkörösnek lenni. Ezen felül rengeteg tapasztalatot lehet szerezni szervezés, kommunikáció és környezetvédelmi dolgok terén, illetve egy egyetem, intézmény működéséről. Nekem sokkal személyesebbé, barátságosabbá vált az egyetemen eltöltött idő a Körben végzett feladatok és a társaság miatt.

 

Nagymihály Bálint

Én azért csatlakoztam a Körhöz annak idején, mert szerettem volna az "iskolapadban" tanultakat gyakorlati tapasztalattal kiegészíteni, és mert szeretek a környezet és a többi ember javára cselekedni . Az EZK-ban a szerteágazó tevékenységnek köszönhetően sokféle lehetőségem volt ezekre, és mellette egy nagyszerű közösség részévé is válhattam.

 

Kovács Éva

Érdekes, vicces, hasznos programokat lehet szervezni illetve rajtuk részt venni, a környezettudatosság tükrében!